Misija

Misija brenda Priroda na Dar u svetu lekovitog bilja i zdravlja

Priroda na Dar je više od proizvoda i preparata. To je stil života. To su ljudske vrednosti koje gajimo u sebi i humana dela koje pokazujemo drugima. To je pomoć onome kome je najpotrebnija, to su lepo ponašanje i mišljenje, to je humanost koja izvire iz našeg najdubljeg bića. Jer, spoljna lepota samo povezana sa lepotom duše i snagom karaktera daju istinskog čoveka. Dobrota je naša misija.

Naši preparati su odraz narodne mudrosti ljudi ovog kraja, ljubavi i njihove nesebičnosti. U sebi imaju lekovite trave koje su vekovima pomagale i zbrinjavale ljude sa Balkana. Ono što je najvrednije sa ovog podneblja, moć lekovitog bilja, našlo je svoje mesto u proizvodima Priroda na Dar i vekovima su neraskidiva veza izmedju tla, vode, sunca, biljaka i čoveka sa ovih prostora.

Propolis

Majčina dušica, hajdučka trava, bosiljak, kantarion, matičnjak, nana, lincura, trava iva, bokvica, jagorčevina, odoljen, maslačak, vrijes, žalfija, mažurana, ruzmarin, lavanda, timijan, imela, samo su neke od naših čuvenih lekovitih biljaka koje imaju snažno farmakološko dejstvo i vekovima su lečile narode Balkana. I te naše male i skromne lekovite biljke su veliko bogatstvo koje niko do sada nije adekvatno podelio sa svetom. Naša je misija da im vratimo mesto koje zaslužuju.

Preparati i proizvodi iz linije Priroda na Dar su nastali brižljivom selekcijom i ispitivanjem starih travarskih receptura i porodičnih formula, uz naučne kontrole i provere. Koristeći mudrost tradicionalne medicine i znanje savremene farmakologije, našim korisnicima su ponudjeni visokokvalitetni i standardni preparati koji istinski deluju.

Sve one porodične tajne, rituale i preporuke starih travara, iscelitelja i narodnih lekara o simbolici ili broju biljaka u recepturi, njihovom odnosu, kvalitetu, ukusu, boji, duhu i ličnosti jedne biljke, mi smo pokušali da što približnije originalu pretočimo u naše i vaše preparate. U tom smo i uspeli, uz podršku velikih narodnih fitoterapeuta koji su nam nesebično otkrivali i razjašnjavali svoje tajne, jer samo jedan sastojak u maloj meri može vrlo značajno da promeni celu strukturu smeše i podigne lekovitost na mnogo viši nivo nego što je to zbir pojedinačnih trava.

Svemu tome naši vrhunski farmaceuti su dodali poboljšanja do kojih je došla i savremena nauka, bilo da smo umanjili štetne efekte i posledice nekih materija ili da smo biljne prepate unapredili prirodnim dodatcima.

Misija Priroda na Dar je da isceljujemo i pomažemo, da pružimo maksimum naših napora, ljubavi, volje i znanja da iz riznice lekovitog bilja bašte Balkana stvorimo za vas prirodni preparat koji će vam istinski pomoći na prirodan način.