Garancija i povrat novca – odustajanje od kupovine

Kakva je garancija za proizvode Priroda na Dar i kako se ostvaruje pravo na reklamaciju i povraćaj robe

Biljne kapi i kreme Priroda na Dar su proizvedeni u skladu sa najboljom proizvodjačkom praksom.

Svi naši artikli i sastojci u njima su prirodnog porekla. To su mahom biljne komponente lekovitog bilja, alkohol, voda, i kozmetička podloga.

Dajemo garanciju na kvalitet naših proizvoda. Svako kome proizvod iz nekog razloga smeta (alergija, neprijatna stanja, reakcije organizma) može proizvod u roku od 14 dana da zameni ili da zahteva povraćaj novca u visini cene proizvoda. Svesni smo da zbog složenog načina života, ishrane i korišćenja lekova može da dodje do neslaganja izmedju različitih terapija. Troškovi poštarine padaju na teret kupca.

Takodje, ako u transportu artikla nastane oštećenje, kupac ima pravo na reklamaciju i da uz priloženi dokaz o nastaloj šteti zahteva da mu se u roku od 14 dana besplatno pošalje novi proizvod. Svaki oštećeni proizvod će se zameniti na račun prodavca.  

Uslovi kupovine

Cena proizvoda navedena na sajtu je konačna u trenutku porudžbine. Sve cene su u konvertibilnim markama bez uključenih troškovima dostave. Po izvršenom naručivanju porudžbine na sajtu, dobićete e-mail potvrdu izvršene porudžbine. Povratna mail poruka sadrži podatke o narudžbini i vaše kontakt podatke za isporuku koje ste ostavili prilikom poručivanja.

Proizvodi koje naručite putem sajta www.prirodanadar.me biće vam isporučeni putem kurirske službe pošte. Naručenu robu plaćate kuriru prilikom preuzimanja pošiljke. Pri prijemu pošiljke plaćate cenu naručenog artikla i sam trošak isporuke koji zavisi od težine paketa.

Naručeni proizvod ili proizvodi biće vam isporučeni u roku od maksimalno 7 radnih dana od datuma porudžbine. Ukoliko naručenog proizvoda nema na zalihama ili dodje do vanrednih okolnosti koje sprečavaju isporuku narudžbine, bičete obavešteni o nemogućnosti da vam se proizvod isporuči u predvidjeno vreme i dobićete informaciju kada će to biti moguće.  

Odustajanje od kupovine

Naručilac ima pravo da odustane od narudžbine i ugovora zaključenog na daljinu, odnosno izvan poslovnih prostorija u roku od 14 dana, bez navođenja razloga.

U skladu sa Zakonom o zaštiti potrošača potrošač ima pravo na odustanak od ugovora u roku od 14 dana od prijema pošiljke. Kupljeni proizvod može da vrati sa troškovima slanja na njegov račun i obavezno sa pisanom izjavom koju daje na posebnom obrascu za odustanak od ugovora zaključenog na daljinu, odnosno izvan poslovnih prostorija. Nakon prijema vraćene robe kupcu se putem poštanske uplatnice ili putem transfera na žiro račun vraća uplaćen novac za vrednost proizvoda najkasnije u roku od 14 dana od dana kada je prodavac primio obrazac za odustanak. Troškovi slanja pošiljke padaju na teret kupca. 

Pravo na vraćanje robe i odustanka od ugovora zaključenog na daljinu po ovom ugovoru ne odnosi se na kupovinu artikala Priroda na Dar u apotekama i prodavnicama jer to nije kupovina na daljinu i izvan poslovnih prostorija. U takvim slučajevima za povraćaj robe je zaduženo mesto prodaje. 

Za sva pitanja u vezi kupovine proizvoda, cena ili isporuke možete nam pisati na mail [email protected] ili nam postaviti pitanje putem telefona 069445225

Mi cenimo naše kupce i želimo im dati najviše za njihovo zdravlje i njihov novac.